Selecteer een pagina

CourtLane adviseert, ondersteund en assisteert ondernemingen en hun eigenaren

Een goed begin
is het halve werk

Welkom bij CourtLane

CourtLane werd in 2019 opgericht als een gespecialiseerd adviesbureau van Diederik A. ten Cate (IFK-Advies), Fred D. Piet en Koen J. Slobbe (Fipaco Corporate Consultancy).

CourtLane, gevestigd in Rotterdam en met kantoren in Amsterdam en Lugano, Zwitserland, biedt samen met hun netwerk een volledig assortiment aan belasting- en bedrijfsadviesdiensten voor meerdere rechtsgebieden.

Courtlane

Hoflaan 121
3062 JE Rotterdam
The Netherlands

N

Onafhankelijkheid: We leveren objectief advies en begeleiding. In een ideale situatie garanderen wij absolute onafhankelijkheid door geen provisies of andere…….

Lees meer »»

N

Breedte en integratie van dienstverlening: Wij bieden een breed scala aan diensten en overzien over het algemeen de gehele financiële situatie van onze klanten.

Lees meer »»

N

Professionals met uiteenlopende vaardigheden en specialisatie: Wij bieden een breed scala aan advies en begeleiding voor onze klanten.

Lees meer »»

N

Optimale aandacht voor de klant: de gemiddelde klant/medewerker ratio ligt laag vanwege de hoge mate van persoonlijke aandacht………

Lees meer »»

N

Planning van het vermogen over meerdere generaties heen: Wij werken meestal voor de gehele familie, bestaande uit de patriarch/matriarch met kinderen, kleinkinderen, vennootschap(pen), stichting(en)…….

Lees meer »»

N

Outsourcing: Wij hebben niet alle specialistische kennis en kunde in huis. Wij coördineren en besteden, indien nodig, diensten uit via…….

Lees meer »»