top of page

Onze adviseurs

CourtLane Consultancy

D.A. ten Cate

Diederik is een belastingadviseur met uitgebreide kennis van (inter)nationaal belastingrecht. Hij heeft veel ervaring en kennis om fiscale, juridische en financiële oplossingen te bieden aan ondernemers; niet alleen gericht op het bedrijf, maar ook op privé situaties.

 

Achtergrond

Hij studeert af in burgerlijk recht aan de Universiteit van Rotterdam (1991), in fiscaal recht aan de Universiteit van Leiden (1993) en in Internationaal en Europees belastingrecht aan de Universiteit van Rotterdam (1994).

Diederik begon zijn carrière in 1991 bij Coopers & Lybrand (PWC) als internationaal belastingadviseur. In 1996 en 1997 werd hij gedetacheerd naar het kantoor in Londen voor het opzetten van de verbindingstak tussen het Engelse en Nederlandse bedrijf. In 1998 verhuisde hij naar KPMG Meijburg & Co als internationale en nationale belastingadviseur. In 2004 trad hij toe tot een lokaal boetiekbedrijf in Rotterdam en startte in 2007 een eigen bedrijf, welke een van de oprichters is van CourtLane.

Diederik is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Hij spreekt vloeiend Nederlands en Engels en heeft een basiskennis van Duits en Spaans.

Diederik A. ten Cate

D.A. ten Cate
CourtLane-HR-4267_edited.jpg

Fred D. Piet

Fred is een internationale bedrijfs- en belastingconsulent voor zowel vermogende particulieren als internationale ondernemingen. Hij heeft een brede kennis van belastingplanning, reorganisatie van ondernemingen en regelingen voor activa-bescherming. Fred heeft met name uitgebreide ervaring en kennis om Italiaanse en Zwitserse klanten innovatieve en praktische oplossingen voor belastingplanning te bieden m.b.t. internationale activiteiten. Om nauw samen te werken met deze klanten en zijn impact te maximaliseren, werkt Fred deels vanuit Lugano (Zwitserland).

Achtergrond

Fred begon zijn carrière bij Deloitte (1982) en verhuisde in 1987 naar het Italiaans sprekende deel van Zwitserland, waar hij bij het hoofdkantoor van de Fidinam Group kwam, een belangrijk internationaal adviesbureau, in Lugano (Ticino). Hij heeft veel werkervaring in internationale bedrijfsherstructurering als actieve deelnemer aan de pre-IPO-herstructurering van een wereldberoemd modemerk en een luchtvaartmaatschappij, evenals de overzeese fusies van beursgenoteerde farmaceutische bedrijven.

Hij spreekt vloeiend Nederlands, Italiaans, Engels en Duits en heeft een basiskennis van Frans en Spaans.

F.D. Piet
bottom of page