Selecteer een pagina

CourtLane

Partners

Diederik A. ten Cate

Diederik is een Nederlandse belastingadviseur met uitgebreide kennis van nationaal en internationaal belastingrecht. Hij studeerde af in het burgerlijk recht aan de Universiteit van Rotterdam (1991), in fiscaal recht aan de Universiteit van Leiden (1993) en in Internationaal en Europees belastingrecht aan de Universiteit van Rotterdam (1994).

Diederik begon zijn carrière in 1991 bij Coopers & Lybrand (PWC) als internationaal belastingadviseur. In 1996 en 1997 werd hij gedetacheerd naar het kantoor in Londen (hij woonde daar met zijn gezin) om een verbindingstak op te zetten tussen het Engelse en Nederlandse bedrijf. In 1998 verhuisde hij naar KPMG Meijburg & Co als internationale en nationale belastingadviseur. In 2004 trad hij toe tot een lokaal boetiekbedrijf in Rotterdam en startte in 2007 een eigen bedrijf, dat een van de oprichters is van CourtLane.

Diederik heeft uitgebreide ervaring en uitgebreide kennis om fiscale, juridische en financiële oplossingen te bieden aan ondernemers, niet alleen gericht op hun bedrijf, maar ook op hun privésituaties.

Diederik is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB).

Diederik spreekt vloeiend Nederlands en Engels en heeft een basiskennis van Duits en Spaans.

Fred D. Piet

Fred begon zijn carrière bij Deloitte (1982) en verhuisde in 1987 naar het Italiaans sprekende deel van Zwitserland, waar hij bij het hoofdkantoor van de Fidinam Group kwam, een belangrijk internationaal adviesbureau, in Lugano (Ticino).

Hij is een internationale bedrijfs- en belastingconsulent voor zowel vermogende particulieren als internationale ondernemingen. Fred heeft een brede kennis van belastingplanning, reorganisatie van ondernemingen en regelingen voor activabescherming met de nadruk op Nederland en zijn buitenlandse activiteiten in een internationale context. Ruime werkervaring in internationale bedrijfsherstructurering als actieve deelnemer aan de pre-IPO-herstructurering van een wereldberoemd modemerk en een luchtvaartmaatschappij, evenals de grensoverschrijdende en overzeese fusies van beursgenoteerde farmaceutische bedrijven.

Fred heeft met name uitgebreide ervaring en uitgebreide kennis om Italiaanse en Zwitserse klanten innovatieve en praktische oplossingen voor belastingplanning te bieden met betrekking tot hun internationale activiteiten. Om nauw samen te werken met deze klanten en zijn impact te maximaliseren, werkt Fred ook vanuit Lugano, in het Italiaans sprekende deel van Zwitserland. Fred heeft meer dan 30 jaar ervaring en is vanaf de start in 2007 bij de Fipaco-groep betrokken geweest.

Fred spreekt vloeiend Nederlands, Italiaans, Engels en Duits en heeft een basiskennis van Frans en Spaans.