Selecteer een pagina

CourtLane

Over ons

Over CourtLane

CourtLane werd in 2019 opgericht als een gespecialiseerd adviesbureau van Diederik A. ten Cate (IFK-Advies), Fred D. Piet en Koen J. Slobbe (Fipaco Corporate Consultancy).

CourtLane, gevestigd in Rotterdam en met kantoren in Amsterdam en Lugano, Zwitserland, biedt samen met hun netwerk een volledig assortiment aan belasting- en bedrijfsadviesdiensten voor meerdere rechtsgebieden.

CourtLane adviseert, ondersteunt en assisteert ondernemingen en haar eigenaren.
Een goed begin is het halve werk! We adviseren de onderneming en haar eigena(a)r(en) in alle opzichten. We doen dit door u op een professionele manier te adviseren, ondersteunen en verlichten, zowel materieel als immaterieel, vanuit juridisch, administratief en praktisch oogpunt. De doelstellingen van de onderneming verschillen vaak van die van de eigena(a)r(en).

De CourtLane-aanpak heeft tot doel u ongecompliceerd van de voordelen van uw bezittingen te laten genieten. We dienen slechts één belang, omdat uw interesse ons belang is!

Wat we aanbieden

  • Een hoog niveau van expertise
  • Een uitstekend informeel internationaal netwerk
  • Persoonlijke en proactieve betrokkenheid bij onze klanten
  • Flexibiliteit
  • Een commerciële aanpak
  • Kostenefficiënte services
  • De professionaliteit en expertise van een grote organisatie, zonder zijn complexiteit

Courtlane

Hoflaan 121
3062 JE Rotterdam
The Netherlands

De belangrijkste kenmerken

Onafhankelijkheid: We leveren objectief advies en begeleiding. In een ideale situatie garanderen wij absolute onafhankelijkheid door geen provisies of andere vergoedingen te aanvaarden van aanbieders van financiële producten en/of diensten die wij adviseren.

Breedte en integratie van dienstverlening: Wij bieden een breed scala aan diensten en overzien over het algemeen de gehele financiële situatie van onze klanten. Wij beschikken over de benodigde informatie met betrekking tot familiedynamiek, de vermogensopbouw, de fiscale situatie en estate-planning, etcetera. Met deze informatie kunnen wij helpen bij het op een optimale wijze structureren en beheren van het totale vermogen van u als klant.

Professionals met uiteenlopende vaardigheden en specialisatie: Wij bieden een breed scala aan advies en begeleiding voor onze klanten. Wij beschikken over kennis van onderwerpen, zoals: structurering, governance, fiscaliteit, beleggingen, investeringen en estate-planning.

Optimale aandacht voor de klant: de gemiddelde klant/medewerker ratio ligt laag vanwege de hoge mate van persoonlijke aandacht voor de klant en de hoeveelheid benodigde contactmomenten per jaar.

Planning van het vermogen over meerdere generaties heen: Wij werken meestal voor de gehele familie, bestaande uit de patriarch/matriarch met kinderen, kleinkinderen, vennootschap(pen), stichting(en) en andere entiteiten. De planning omvat de vooraf vastgestelde doelen van de familie, die meestal bestaan uit het op een efficiënte manier beheren van het totale vermogen over meerdere generaties heen. Kinderen en kleinkinderen zijn eveneens klant en worden van jongs af aan op een educatieve manier voorgelicht over beleggingen, structurering, fiscaliteit, estate-planning, filantropie, etcetera. Wij faciliteren daarbij het totale proces en vervullen vaak ook de rol van voorzitter bij familievergaderingen.

Outsourcing: Wij hebben niet alle specialistische kennis en kunde in huis. Wij coördineren en besteden, indien nodig, diensten uit via een uitgebreid netwerk van professionals en onafhankelijke vermogensbeheerders. Wij behouden daarbij de totale regie en bewaken de integrale aanpak.